Idag kokade jag kaffe med kanel.

kaffe m kanel

Det smakade... sisådär.

Söndag

Jag säger förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Jag har mest legat under ett lager av filtar, kollat på Vänner och druckit te. (Mitt te drickande har blivit enormt! Så mycket som bara 4 månader sedan nästan hatade jag te. Likaså paprika, nu äter jag massor).

Så nu tänker jag slänga in två "I dag vill jag ha" för att visa att jag också vill ha saker:

image345image346

Väska från Botiker och skor från Jill Stuart, vilka  finns på Shopbop.

Märkte ni föresten att jag slängde sakerna på er? Jag tyckte allt jag hörde et AJ!

Bilder från Shopbop.com


pdisahyfidught

Jag mår inte bra.
Näsan rinner, halsen bränner och huvudet värker.


Inte alls kul.

Bara blä på allt.

Long time no... shopping!

Nu har jag beställt skorna som jag skrev om i inlägget lite längre ner. Yey. I mitt huvud ser jag hur jag bär dom tillsamans med mina klänningar, kjolar, allt och ååh, så fint!

Imorgon ska jag tillsammans med Karro och Otto in till stan och köpa lite annat nödvändigt, bland annat en foundation. Den jag har nu är alldeles för mörk.

Resten av denna kvällen ska i alla fall spenderas i soffan med en bra bok och ett glas oboy. Måste ta ett break från alla läxor, haha :P

image343

"Mina" skor.

Bild från Vagabond.com


Tisdag

Är i skolan just nu. Karro har världens finaste outfit idag med H&M kjol, grå t-shirt och lila strumpbyxor! Så fint med färgade strumpbyxor nu i höst, och så lyser det upp tillvaron här i skolan, eftersom att typ ingen annan ens vågar ha annat än joggingbyxor och foppatofflor. Menmen, nu ska jag ha matte.


RSS 2.0