Köpt idag

48707-328


Klänning
Tidning
Blus/tunika
Solglasögon
Bikiniöverdel
Mascara

Mascaran är vattenfast och kommer ifrån Body Shop. Hoppas att den håller vad den lovar, för vi ska nämligen till Kreta den 19/7 = mycket bad!

Udda smak

Karro säger att hon har udda samk, själv vill jag ha dom här (fast i rött) från Chloé och dom här från Balenciaga. Skulle passa till absolut ingenting i min klädsamling, men jag vill ha dom ändå. Eller vill ha och vill ha, jag tycker dom är underbart coola i alla fall.

Patrick Park - Life is a song


lite tips

http://www.treatsandtreasures.com/

http://gofugyourself.typepad.com/

http://dans-paris.blogspot.com/

http://luxfashion.blogspot.com/

Höst, fastän det är sommar

image324image325

Av alla webbshoppar som finns där ute i cyberspace är det en som jag kollar in varje dag. Shopbop. Och nu har dom fått in lite höstnytt från Marc by Marc Jacobs, vill haaaaa! Speciellt klänningen. Finfin. Stövlarna tycker jag både är snygga och fula, svåra att matcha med men fina i sig.

image326


























Bilder: Shopbop.com

Så här roligt har jag haft det den senaste veckan!

image323

hihi

48707-322

!

Just nu (och hela tiden) vill jag ha 4 miljoner kronor så att jag kan köpa en lägenhet i downtown Manhattan. Vore inte det kul?

image321

Men just nu ska jag sova, eller innan det ska jag borsta tänderna och läsa lite =)



Angelicas studentfest

image320

Dålig hår dag, kaffemuggen i högsta hugg, ett stort smile i ansiktet och så har vi firat att Angelica tagit studenten :D
 

Veckans citat

"Synd att inte någon har schampo med sig så att vi kan ta lite balsam i håret."

Karro

ååh men va jobbigt

Har ett jättestort blåmärke på låret. Ingen aning hur jag kan ha fått det! Det var ju inte där i morse. Och jag som tänkte ha shorts imorgon. Jag kan ju inte ha strumpbyxor, det blir alldeles för varmt. Uasch dumma blåmärke.

Idag har det varit kokhett, fast det tror jag redan att ni vet. På morgonen tvingade lärarna ut oss på en dum tipspromenad, men som tur var så var det skugga nästan hela vägen. Nästan. Hade t-shirt på mig och tur att jag inte fick nån bonnabränna, haha.
Sen köpte jag en glass.
Sen städade vi skåpen.
Sen köpte jag en Loka.
Sen köpte jag en glass igen.

Muuuuuums.


drop knowledge not bombs

Det står mellan kjol, shorts och tajtatajta jeans till vit t-shirt och klackisarna + diverse armband att ha på sig på skolavslutningen. Tror mest på shortsen eller jeansen, men vi får se :P Det är ju inte så långt kvar nu. Och på samma dag som det är skolavslutning fyller jag 15 år! Yähj me!

Idag har jag solat, badat, läst, slappat, och allt annat som man ska göra när man är ledig : )

RSS 2.0