blaj

Nu har jag hittat skorna jag vill ha denna höst. Här! 800 kr. Är dom värda det för min budget må tro? Jag funderar allvarligt på att köpa. (Mamma kommer säga nej när hon läser detta, hejhej mamma!) Jag har redan två par stövlar och dessa från Din Sko, så jag känner mig ändå rätt okej på skofronten i höst. Men jag vill ha ett par klackar också! Måste se ifall de finns i Karlskrona...

Tänka sig

Skolan har en vattenläcka, så vi är lediga idag! Yee!  Så nu har jag precis städat färdigt mitt rum, ska snart ta mig an köket :D


26 Augusti

Härom dagen sa min bror att jag låter sur när jag svarar på frågor.

Idag: "Har du lagat pasta till lunch?"

"Nää, äggröra."

Hur surt kan det låta egentligen?

Onsdag

48707-342

Somna klockan 4 och vakna klockan 8.

Spelade The Sims 2 och sedan väckte katterna mig. Riktigt trevligt, 4 timmars sömn liksom. Så nu är jag rätt trött.

Joey och Chandler.



Jag kommer inte ihåg ifall jag nånsin sett denna öppningen av Vänner. Vad jag däremot kommer ihåg är att jag har sett alla avsnitt från säsong ett till slutet av säsong 5. (Lånat alla boxar av Karro så klart ^^) Och jag tror att denna öppningen måste vara säsong 5, eftersom Pheobe "is making people" och Ross gifter sig.  Eller så är det fyran. Men den säsongen har jag ju också sett.

Så, jag undrar, varför kommer jag inte ihåg att jag sett det innan? 
Jag har nog blivit lika glömsk som en guldfisk.

En annan sak som påminer mig om att jag är glömsk är att jag helt glömt bort att måla förrådet idag. Tiden bara slank i väg antar jag. Har suttit framför datorn mest hela dagen. Men jag får väl måla lite senare.

Typ knas.

Frank är så knasig. Han sitter här framför mig på tangentbordet och sover. Sen plötsligt trillar han ner från bordet, rakt ner på Junior som ligger i mitt knä.

Kattmos, som Karro kallar det.

48707-341

=)

Idag är det ett roligt datum: 07-08-09.


Jahapp

Då vart det ett tag sen jag skrev här. Har inte hänt så mycket sen sist; Vi ha skaffat två kattungar, börjat bygga ett staket, jag har flyttat in datorn på mitt rum, kommit på vilket gymnasium jag vill gå på, varit inne i stan bara en gång och shoppat (53 kronor kvar på kontot), mina pengar jag satt in på en fond har minskat 6 kr i värde, solen har varit framme lite mellan allt regn och jag har också kommit på hur jag själv ska klippa mitt hår. Och klippa det ska jag nog göra i morgon. För nu är klockan kvart över 2 på natten så jag ska försöka sova.

image340

Frank och Junior.

RSS 2.0