Jippi!

Nu har mamma köpt en digitalkamera och jag har tagit lite bilder (såklart!) Här kommer två!

Benji, vår goldenretriver!



Conny, min egen lilla konstiga katt! (Bilden blev inte så bra, men det är den ända där han har ögonen öppna)




Tack Marie

Efter ett tips från lilla söta Marie ändrar jag nu mitt avtal med  mig själv.
Det jag ska sluta äta är:
•Ljus choklad
•Chips
 
Marie skrev oxå att jordnötter kan ge finnar/acné, men det gillar jag ändå inte så....

Saker jag ska äta/dricka mer av:
•Mörkt bröd istället för ljust bröd
•Frukt
•Vatten





Underbara

Mera skor jag vill ha är dessa! Me like!


Nya nyttiga jag

Ush, skola imorron. Men vill jag komma till New York nån gång så är det bara att kämpa på!
Och jag bestämer här och nu att jag ska börja min väg till att få min drömhy, det vill säga; inga finnar. Därför ska jag sluta äta godis. Japp, nu är det sagt. Jag har sagt det innan men nu ska jag verkligen sluta!

Rachel Bilson igen




Mera fina bilder på Rachel. Åå, vad jag ångrar att jag klipte mitt hår kort. Långt, fint hår som Rachel vill jag ju ha!

Söta Rachel

48707-3

Åh, en sån frisyr är det jag vill ha nu...!

(klicka för större bild)

Bra låt...

... är denna. Rihanna - S.O.S.


Shoppa loss i Växjö

Imorron ska jag, mamma, storebror, storasyster och min knasiga kompis Carro till Växjö. Först ska vi in till centrum och shoppa loss. Sen åker vi vidare till mina kusiner. Där har jag ingen aning om vad vi ska göra men det blir väl till att fika och spela lite shack (haha Felix, jag vinner ju nästan alltid!)
Sen hem igen. Då ska jag... hmm... Sitta vid datorn. Förvånad?

Jag och mina skor

Alltid när jag är ute på stan, i skolan, ja vart jag än ser nytt folk, så tittar jag på deras skor. Och så märker jag att alla har så fina skor. Alla utom jag... Buhu, jag känner mig redigt ensam. Och liten, när jag går omkring med min vita och röda helt vanliga, trista skor.
Visst, jag har ju min spetsiga skor men dom måste klackas om (eller vad det nu heter).
För nån vecka sen tänkte jag köpa ett par stövlar på Din Sko. Men min plånbok tyckte annat. en på min skola har dom skorna jag ville köpa. Jag nästan gråter när jag ser henna ha dom på sig.
Så har nån något tips på några snygga, biliga skor som finns i en butik i Karlskrona så säg gärna till!

Vill ha 2

Vem skulle inte vilja ha dessa? So lovely!


Vill ha

Här är lite saker jag vill ha från Asos:

•Blev kär direkt när jag såg dessa skorna.
•Jag är inte ett jätte fan av kläningar, men denna var ju så söt!
•Ett par shorts skulle passa jättebra just nu.
•Jag+halsband=Sant!


Sönder

Har inte skrivit nåt nu på tre dagar för att min dator pajade. Ingen bra start på lovet. Bea+Ingen dator=Arg/sur/deprimerad/ledsen Bea... Hur som helst funkar den nu igen (tack gode Gud) och jag är lycklig igen! Nu ska jag gå ner och tjata på mamma så att hon skyndar på och lagar mat.


Roligt

Här är en rolig bild. Och här.

Onsdag

Ja, så var det onsdag igen. En pinsam onsdag. Det var så att efter en lektion gick Carro och Becca in i skolans café för att Becca behövde köpa ett nytt suddigum. Jag har inte mitt skåp på samma ställe som dom så jag kom efter. När jag gick in stod det en tjej som går i åttan. Hon hade likadan tröja som Carro så jag gick fram och buffade till henne och sa "Vart gick Becca?" Tjejean stirrade på mig men jag tittade runt i cafét för att se varrt Becca var. Då såg jag henne. Och bredvid henne stod... Carro! Jag vände mig om och tittade snabbt på tjejen i åttan och nästan sprang därifrån. Pinsamt! Carro och Becca kom ut efter mig och vi gick mot deras skåp. Jag tänkte att kanske trodde tjejen att nån hade knuffat till mig så att jag knuffade henne. Och har jag tur trodde hon nog oxå att jag pratade med mig själv... Pinigt.

Ensam

Vi har precis slutat skolan. Sista lektionen var So.
Redovisningen i svenskan gick jätterbra! Bättre än väntat faktiskt.
Carro och Becca orkade inte vänta på skolbussen så dom gick direkt till en annan buss som åkte direkt hem... Så nu sitter jag här vid datorn i biblioteket, alldeles ensam. Så trist... och ensamt. Bussen kommer om en timme. Så. Långt. Kvar.


Klar!

Nu är jag klar! Läs här och här så förstår du vad jag menar.

Nästan klar

Jag skrev här innan att jag skulle prata om mina katter Conny och Lisa i svenskan i morgon. Jag har ändrat lite och ska istället prata om perserkatten ( i 2 minuter ungefär ) och sen min katt Conny ( i 1 minut ).
Jag har skrivit om persern nu och ska börja att skriva om lille Conny... Men så ska jag bara lära mig det så att jag kan stå framför hela klassen imorgon och berätta. Shit, jag måste verkligen lära mig att planera lite bättre!


Tidsfördriv

Denna sida är kull att fördriva tiden på. Men kan dock bli lite lång tråkig ibland.
Vad gör man då? Jo, man klär på kändisar. Som en klippdocka. Prova! Testa på Hillary Duff. Eller varför inte Jessica Alba

Hur ska detta gå?

I svenskan i skolan ska vi nu på måndag berätta om ett speciellt ämne som man har valt. Man ska stå upp och prata inför hela klassen. (Hjälp) Jag ska prata om mina katter, Lisa och Conny. Men jag undrar hur det kommer att sluta. Minimum tiden är tre minuter. Jag provade och pratade inför mamma som höll reda på tiden... Och det var... 2 minuter. Satan. Jag måste alltså ha en minut till. Och allt detta ska vara klart på måndag. MÅNDAG!


Kajsa

Hon är kul. Titta på hennes blogg!

Lördag igen

Vad veckorna går fort nu för tiden. Det känns som om att det var igår det var måndag. Och så vips blir det lördag och helg igen. En helg som känns tråkig. En helg som jag tillbringar med mina läxböcker. Men det hindrar mig inte från att surfa på internet. Nono, det krävs mycket för att få bort mig från datorn ska ni veta!

Inga stuprör

Nepp, det blev inga stuprör ändå... Istället ett par "vanliga" jeans från crocker. 499 kr, jodå ganska ok.
Mina drömskor som inte fanns i min storlek förra veckan fanns nu i min storlek. Perfekt! Ja det skulle det ha varit om min plånbok hade haft 500 kr extra. Men nopp, det var bara pengar så att det räckte till jeansen.

Köpa

Jag ser det överallt.(kanske bara i min dröm?) Alla (nästan) har det. Jag pratar om stuprörs jeans. Visst är dom bedårande? Jag har skrivit innan att jag ville ha. Nu vill jag verkligen ha ett par. Jag sa det till Becca idag innan i skolan och så sur och negativ hon är då, hon sa: "Men du som har ett så par smala ben! Det blir inte fint"... Argh! Vad sur jag var på henne restan av dagen. Eller dagen är att ta i. Minuten stämmer bättre. Men nu ska jag ta tag i saken och köpa mig ett par. Jo det ska jag. Vad ni än säger! (tyst mamma)

Mer prov

Jag måste lägga hela kvällen åt att plugga, plugga och åter plugga. Biologi prov imon, det går inte att komma undan. Och jag måste erkänna; jag har knappt övat... Oups, undrar hur det ska gå? Men jag för banka in allt i huvudet nu ikväll. Hoppas det sitter kvar tills imon.

Benji tar Conny

Jag satt här framför datorn och plötsligt skrek mamma: Bea! Kom ner fort! Jag springer så fort jag kan ner för trappan och ställer mig bredvid mamma som tittar ut genom fönstret. Jag ser vår golden reitriver Benji stå böjd över min katt Conny. Jag undrar vad som händer och mamma säger: Benji tog Conny i nackskinet och släpade honom en meter. Tänk då inte att det var väl inget märkvärdigt. Tänk istället; Oj! Conny är ganska tjock av sig. Och ganska tung. Och Benji lyfte alltså han... Haha så kul!

RSS 2.0